keskiviikkona, marraskuuta 29, 2006

Aatella, että sikiö on vasta vajaa kaksi senttiä pitkä ja sille on jo kehittynyt sormet ja varpaat!

Pahoinvointi jatkuu edelleen. Eilen illallakin meinasi itku tulla, kun oli niin kaamea olo. Ja vielä pitäisi ryhtyä nukkumaan. Aamulla tosin oli mukava mieli, kun Mea oli nukkunut omassa sängyssä koko yön. Se muuten piirtää tikku-ukon tai prinsessoja ne kuulemma on. Täytyi oikein kysyä, että isäkö tämän piirsi, kun tuli näyttämään minun kuvaa eli oli piirtänyt ympyrän, jossa oli silminä pikkuympyrät ja nenä oli ympyrä sekä suu. Vartalo on vielä pelkkä pökkelö, mutta hiuksia tosin on piirretty. On se vaan melkoinen kehitys siitä sotkuviiva-piirroksesta tähän tikkuakkaan.

Perjantaina on pikkujoulut, jolloin sitten kaikille paljastuu tilanne. Pomolle kerroin jo, kun se on pyytänyt saada tietää ajoissa tälläset asiat. Onnitteli vaan kovasti. Saa nähä miten muut ottaa. Jänskättää. Toivottavasti silloin en ole pahoinvoiva, kun on tarjolla älyttömän hyvää ruokaa, paitti sitä en saa syyä, enkä sitä, enkä sitä... Jälkkärinä on luumu-omenatäytekakkua, nam.

Sitten ensi maanantaina on ensimmäinen neuvola. Silloin otetaan niskapoimututkimukseen liittyvä jokin seerumi (?). Mulle vielä outo juttu, täytyy selvittää mitä se tarkoittaa.

Ei kommentteja: