maanantaina, marraskuuta 20, 2006

Kuulumisia.

Taas tuli yrjö. Toinen kerta.

Oli aivan kaamea nälkä ja pyysin miestä tuomaan roskaruokaa. Ahmin sen ja eiku yrjöämään. Hyvää tosin oli, harmi vaan. Aloin muuten ihmetellä että miten joku voi sairastaa bulimiaa. Musta ei kyllä olis siihen. Mulla tulee yrjö aina tosi voimalla. Tuntuu kuin pyörtyis siihen paikkaan, huimaa. Verisuonet nousee pintaan kasvoissa ja kasvot näyttää ihan kuin pakkanen olis koetellu.

Lauantaina aamulla oli tosi hyvä olo. Tuntui jo että oonko mä ees raskaana. Se on muuten jännä, miten tulee sellainen olo heti kun on hyvä olo. Illalla ja yöllä (!) se yökötysolo taas palasi. Onneksi vasta illalla. Tein meinaan noin 5 litraa lanttulaatikkoa lauantaina. Parhaimmalla ohjeella mitä on. Tervetuloa Kate syömään jouluna meille, jos oot YT:llä päin!!

Sunnuntaina kävin kaupungilla. Täytyi ostaa kummipojalle ne lahjat, jos mennään ens viikonloppuna kotipuolessa käymään. Säästyy postikulut. Löysin itseni H&M:n mammaosastolta ja löysin sieltä kivan mustan "babydoll"-tyylisen neuleen sekä mustan paitapuseron mikä vielä on vähän suuri. Housujakin kattoin, mutta en vielä osta, kun farkut mahtuu jalkaan, vaikka nappia täytyykin pitää auki.

Mulla tulee "maha" nopeasti. Niin tuli Meankin aikaan. Tämä johtuu siitä, että mulla on hieman ylipainoa ja varsinkin vatsan tienoilla (tämän raskauden jälkeen ei enää oo, lupaa hän). Tuntuu kuin kohtu on työntänyt kaikki sisuskalut ylös kurkkuun. Vatsa on jo melko pullea.

Torstaina on eessä teatteri. Marilyn-musikaalia menen innolla katsomaan. Melko paljon sitä on kehuttu, varsinkin Marilynin esittäjää, muut jäävät varjoon. Kuka nyt ei Marilynin varjoon jäisi?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa et sullakin on mahaa. Mulla rv 12+6 ja oon ihmetelly, et miten muka voi olla, et viikkoja on jo pullottanu tuo maha. Muut ei ehkä huomaa, mut kyllä housut jo törkeesti kiristää. Toista odotan minäkin. Onnea odotukseen, seurailen kuulumisiasi :)

T: anonyymi vielä, koska juuri kukaan ei tästä tiedä. paitsi mies tietty ;)

Mary kirjoitti...

Eikö olekin hankalaa löytää vaatteita, joissa ei vielä "paljastuisi"? Miten ihmeessä olet saanut olla kertomatta?

Mulla on ensi viikon perjantaina pikkujoulut, jossa täytyy paljastaa, miksi en juo. En voi vedota lääkekuuriin, tai muuhun (son niin vanhanaikaista).