perjantaina, marraskuuta 24, 2006

Eilen olin teaatterissa. Näytös oli Marilyn. Soli ihan hyvä, varsinkin kun siihen ei oltu lykätty mitään fiktiivistä. Ainoastaan Marilynin esittäjä oli ehkä liian "laiha" Marilyniksi, vaikka älyttömän kaunis vartalo olikin, muotoja lähinnä kaipasin. Lisäksi englannin ääntämys oli melkoisen heikkoa. Laulut englanniksi sujuivat todella hyvin. Varsinkin Diamonds-biisin lopussa oleva korkea osuus meni hyvin, mutta välillä sanoista ei tajunnut mitään kun ääntämys oli suunnilleen kuin suoraan luettuna. Se vähän tökki. Sivuosien esittäjät jäi täysin Marilynin varjoon.

Mutta se siis meni hyvin se ilta. Muuten on ollut nyt iltapäiväpahoinvointia. Aioin mennä äskenkin töiden jälkeen kauppaan käymään, kun mies suostui hakemaan Mean. Mutta oli niin voimakas yökötyksen tunne, etten viittinyt sinne lähteä. Ihan hyvä, että se tulee näin kotosalla. Olis perin ikävää alkaa oksennella töissä. Mullahan on meikki ja kaikki sitten mennyttä eikä siellä mitään äänieristystä ole. Onneksi meillä sattuu olemaan "vanha" puoli toimistosta vielä käytettävissä, jonne voi mennä soittamaan arkaluonteiset, yksityispuhelut. Maisematoimistossa työskentelyssä on hyvät ja huonot puolensa.

Tuntuu olevan kauhean vaikeaa löytää vaatteita, joissa ei vatsa näkyisi. Farkkujen nappi on nyt ollut parisen viikkoa auki ja mies kysyi, että eikö tosiaan kukaan ole vielä hoksannu mitään. Ehkä ne on vaan niin kohteliaita, eikä kysele että miksi oon vyötäröltä yhtäkkiä lihonut..

Meillä peruuntui kotipuoleenkin meno tältä viikonlopulta, kun töissä on niin kiirettä. Mennään parin viikon päästä uudestaan. Täällä onkin tänä viikonloppuna kaikkea hässäkkää. Tänään on joku Yle-päivä ja ainakin Kotikadun näyttelijöitä ja joitain juontajia on vieraillu mm. Lapin radiossa ja Sampparissa. Huomenna olis joulun avaus Napapiirillä, mutta sinne emme ehkä mene. Ei siellä näe mitään kun väkeä on älyttömästi. Samat systeemit siellä kummiskin on kuin viimeksikin, vaikka nyt olis ne Naganon olympialaisten maskotit ainoana Suomen vierailunaan siellä. Toisaalta kiinnostaisi Haaparannan Ikean vierailukin, jos saan kaveria.

Ahaa, ruoka saapui. Täytyypä yrittää saada jotain pysymään sisälläkin.

Ei kommentteja: