keskiviikkona, huhtikuuta 04, 2007

Kontrolliultrassa

Tänään oli rakenneultran kontrolliultraus. Aika oli klo 12 ja oottelua kesti klo 13:45 asti. Sanottiin että lääkärit on juuri syömässä !?! Eikö ne sovi syömisiään aikojen mukaan? Puhuttiin siellä kyllä sitten jotain leikkauksiin joutumisista.

No, lopuksi tulos oli odottamisen arvoinen. Aivokammion raja-arvohan oli 1,0 ja mulla se ylittyi 1,06. Nyt tuloksiksi saatiin 0,9 ja 0,89 ja aivokammio oli kuulemma kauniin yhtenäinen. Painoarvio on 1100g, lapsivettä normaalisti ja istukka takaseinässä. Paino vastaa täysin viikkoja. Kuulemma keskikäyrällä mennään. Siinä lääkärit alkoivat jo opetella sydämen rakennetta, vaikka jonossa oli monta odottajaa..

Sain ajan synnytystapa-arvioon 9 viikon päähän. Kesäkuuhun! 6.6. Alustavasti lääkäri tosin sanoi, että joudun sektioon, koska Mea oli jäädä hartioista kiinni ja synnytys oli imukuppisynnytys. Mutta katsotaan sitten. Mulle on tärkeintä, että vauva ei jää puolitiehen kiinni jne..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, olen rovaniemeläinen freelancetoimittaja ja tekemässä juttua Vauva-lehteen toisen lapsen odotuksesta. Löysin blogisi ja ilokseni huomasin, että sinäkin olet Rovaniemeltä.

Olisitko kiinnostunut tulemaan juttuuni haastateltavaksi? Haastattelen jutussa paitsi tokaa odottavaa äitiä, myös asiantuntijaa siitä, onko toisen lapsen odotuksessa fysiologisestikin eroja ensimmäiseen verrattuna.

Epäilen myös, että olet jopa hieman tuttu ennestään: olet tehnyt meille kerran pihasuunnitelman... :-).

Jos kiinnostuit, voisinko soittaa tai laittaa sinulle sähköpostia?

Terv. Mia S.