torstaina, huhtikuuta 26, 2007

Rv 30+6

Eilen kävivät kuvaamassa Vauva-lehteä varten ja oli kyllä melko ihmeellinen tilanne/tunne, kun eihän mua sillä tavoin yleensä olla kuvattu. Näpsivät paljon kuvia, toivottavasti edes jotkut onnistuvat ja näytän siedettävältä lehdessä..

Aika hyvin tyttö ja koirakin olivat kuvissa. Leikkivät omia leikkejään ja koirakin on ihmeen hyvin rauhoittunut, taitaa johtua tuosta leikkauksesta. Ehkä siitä oli sittenkin hyötyä.

Täytyy muuten mainita, että kyllä isoimmissa kaupungeissa on hyvä, jos ja kun on tarpeeksi tarjontaa äitiysvaatteista. Mä kävin tuohon kuvaukseen etsimässä jotain täältä ja ainoat vaihtoehdot oli H&M:n kitunen nurkkaus, jossa on lähinnä kokoa 36-38 ja tarjolla mustaa, ruskeaa ja vaaleanpunaista! Miksi äideillä pitää aina olla päällä vaaleanpunaista? Toinen liike joka tarjoaa äitiysvaatteita on kalliimman puoleinen Nicky&Nelly. Sieltä olen kyllä muutaman Mama.liciousin paidan ostanut, lähinnä ALE-rekistä. Harmittaa kyllä kun täytyy näinkin pieneksi ajaksi ostaa uudet vaatteet.

Mea lähti etukäteen Vapun viettoon miehen vanhemmille, fammun ja fafan luo. Me lähdetään huomenna perässä. Kipu (vihlonta) on vähentynyt huomattavasti. Tiä sitten mitä se oli.

Alkaa muuten olla hieman vaivalloinen olo jo, kun ei enää taitu niin hyvin. Vatsanympärys on navan kohdalta 119 cm ja napa on aikoja sitten pullahtanut ulospäin. Työkaverit jaksaa puhutellakin, että ei uskoisi että vielä pari kuukautta olisi aikaa synnytykseen. Voisin vaikka heti mennä, niin omasta mielestäkin :) Mutta sama oli Mean aikana, silloin sanottiin, että kaksoset sieltä tulee, aivan varmasti.. Ei vaan mahdu tavaraa sisälle, niin sen täytyy työntyä ulos. Mietin vaan, että miten saan tämän vatsani kurottua suht. normaaliin kuosiin? Tilasin työkaverilta rasvaa, mikä on tarkoitettu vatsanahan kiinteytykseen. Tulee siis tarpeeseen..

2 kommenttia:

ikuinen kirjoitti...

Ooh, sinustahan tulee sitten julkkis, kun vauva-lehteen pääset. Osaatko yhtään kertoa, että milloin juttu sinusta julkaistaan? Itse kun tilasin tuon lehden ja se vasta kesäkuun alussa kolahtaa luukusta minulle.

Vielä en kertaakaan ole vauva-lehteä lukenut.

Ootko muuten ajatellut kokeilla vesijuoksua? Mä itse oon totaalisesti hurahtanut siihen lajiin, aion kyllä nyt raskaudenkin aikana käydä niin pitkästi kuin vesijuoksuvyössä pituutta riittää. Kuluttaa mielettömästi ja kiinteyttää kroppaa kaikkialta. Suosittelen.

Mary kirjoitti...

Juttu tulee mitä luultavammin kesäkuun numeroon, eli ehtii ilmestyä ennen kuin meille tulee vauva eli tulokkaan ilmoitusta ei saada juttuun mukaan.

En ole juurikaan uimahallissa käynyt, muistaakseni täällä Roissa oloaikana koskaan!!! 12 vuoteen!! Tuo on varmasti pirun rankkaa tuo vesijuoksu, olen käsittänyt.