lauantaina, huhtikuuta 14, 2007

Sokerihumalassa.

Eilen oli perjantai 13.päivä. Mulla ei niinkään ole uskomuksia epäonnen kohtaamiseen tuona päivänä. Vielä ei siis ole mitään kamalata sattunu (koputtaa pää...puuta).

No, eilen aamulla vedin sitten pohjat sokeriarvoissa, aamiaisen jälkeen arvo huiteli 9,4! Kontrolliarvohan on sen 6,4-6,7. Huh. Otin kokeeksi tuoremehulasillisen. Sitä siis välttäkäämme. Kaveri kertoikin että jos vaikka juopi tuoremehua lasillisen joka päivä, lihoo vuodessa 6 kiloa!

Tästä suurehkosta arvosta välittämättä lähdimme miehen kanssa saunomisen päälle ulos syömään. Anoppi tuli hakemaan Meaa viikonloppuhoitoon eli tiedossa mulla vapaa viikonloppu. Innoissaanhan tuo tyttö lähti, sai laittaa uudet kevätkengät jalkoihin ja aurinkolasit silmille. Mä sitten kerroin anopille, että saatetaan mennä ulos syömään. Niin Mea ihmetteli, että miksi te tuohon terassille syömään meette..

Käytiin syömässä hyvää ruokaa ja päälle otin vielä Creme Bruleen siirappikastikkeella. Ai että oli hyvää. Musiikkiakin oli tarjolla, elävää sellaista. Jotain ihme unkarilaista mustalaismusiikkia, mikä ei oikein napannut, niin lähdettiin kotiin. Ruokapaikassa oli muitakin, joista lähti melko kova meteli. Oli kerrassaan ihmeellistä olla ravintolassa selvin päin. Kaikki se puheensorina kuulosti nyt PALJON kovemmalta kuin normaalisti.

Lähden tästä metsästämään ensi viikonloppuna pidettävien 4v-synttäreiden juttuja. Aika jännä juttu että sun täytyy ostaa lahjat synttärivieraille, jos esim. järjestät ongintaa... Disco olis aika hienoo, mutta sitä peilipalloa ei nyt osteta.

Ei kommentteja: