keskiviikkona, kesäkuuta 20, 2007

rv 38+4

Minun mahani on täynnä raskausjuovia. Tuossa navan ympärillä on eniten juovia, siinä mistä vauva usein työntää itseään ulos. Hei! Väärä suunta. Yritä tähdätä voimasi sinne alasuuntaan..

Muutama on myös vasemmassa kyljessä, jonne jaloilla rummutetaan. Pitkän ajan vauva on siis ollut samassa asennossa. Selkä oikealla ja jalat vasemmalla. Välillä ollaan peppu mahaa vasten ja jalat luultavasti sitten selkäpuolella.

Eilettäin kaivoin monta monituista tuntia ojannetta pensasaidalle. Poistin nurmikkoa, kärräsin sitä toiseen paikkaan ja toin tilalle biomultaa, istutin syreenejä jonoon. Ei vaikutusta. Supistuksia ei niin yhtään. Ainoastaan paikat kipeytyi ja illalla liikkuminen oli hankalaa.

Tänään on neuvolapäivä. Siitä sitten myöhemmin..

************************

Viimeistä kertaa kävin äitiysneuvolassa raskaana. Uutta aikaa ei enää annettu. Kaikki oli niinkuin ennen.. ei mitään poikkeavaa. Toivotaan nyt sitten että ensi keskiviikon Lapin keskussairaalan äitiyspoliklinikkakäynti tuo jotain tullessaan, jos ei sitä ennen maailmaan potkaista..

3 kommenttia:

inkeri kirjoitti...

Hei,

Mullakin tänään 38+4. Alkaa olla tuskaiset oltavat myös! Ajattelin että viimeistään Juhannuksena synnytän...tuskin! Kyllä tää aika menee niiiiiiiiin hitaasti. Varsinkin kun pitää viettää Juhannus Stadissa.

Tsemppiä ja kaikesta huolimatta aurinkoista Jussia!

-inkeri
http://inkeri.blogs.fi

Pupu kirjoitti...

Olen häkeltynyt arvistasi - ovat yhdessä kimpussa, kuin yksi iso arpi. Toivottavasti et ole kovin harmissasi niistä *halaus*

Mary ja Mea kirjoitti...

En ole harmissani. Mealla tuli koko alavatsa täyteen ja ne vaaleni näkymättömiin. Eikä mun napa ole koskaan ollut (tule olemaan) niin edustavassa kunnossa, että vetaisisin nepapaidan päälleni :)