torstaina, tammikuuta 04, 2007

Sydänäänet +

Kävin aamulla neuvolassa. Toissa päivänä metsästettiin sydänääniä kolmeen eri otteeseen, mutta ei löydetty, joten sain tämän uuden ajan. Hyvää palvelua mielestäni, viime kerralla tyydyttiin vaan että "kyllä ne sitten ensi kerralla kuuluu"..

Odotushuone oli täynnä mummuja ja paappoja, seniorineuvola oli käynnissä. Neuvola siis tosiaan hoitaa ihmisiä vauvoista vaariin. Pääsin heti sisään ja täti sanoi, että noniin, aloitetaanpa sitten metsästämään ja laittoi kylmän dopplerin laitteen vatsalleni geelin kera. Ja siinähän ne oli. Heti siis mihin laite asetettiin ja kuului erittäin voimakkaina. Se oli hienoa musiikkia.

Nyt on ostettavissa oma doppleri kotikäyttöön. Kotidoppleri.

Taas yksi näistä vauvahuhuista kertoo, että pojan sydämen syke on noin 120-130 ja tytön 140-150. Mealla syke vaihteli 138-148. Monet kyllä sanoo, ettei nuo sykkeet pidä paikkansa. Ensi kerralla varmaan jo lasketaan syke, nyt merkittiin vain vahva plussa.

Mä olen muuten sairaslomalla, kun oikea käsi on rikki. Siinä on varmaan joku jännetupen tulehdus, kun sormet on kuin nakkimakkarat eikä saa kättä nyrkkiin. Vähän onnetonta olla ainoastaan vasemman käden varassa. Aamulla käsi oli kipeä ja varsinkin ranne, mutta nyt se on taas jo vähän parempi. En keksi muuta syytä kuin sen että olen nostanut Meaa huonosti syliin.

Ei kommentteja: