keskiviikkona, tammikuuta 24, 2007

17+3

Eilen pystyin sanomaan että joku liikkuu mahassa. Aiemmin tuntemukset on olleet epäselviä ilmakuplia sun muita, joista ei tiedä onko mulla ilmavaivoja vai mitä. Joita muuten on koko ajan.

Tänään sitten on oikein vahvistuneet tuntemukset ja tuntuu kuin lapamato liikkuisi mahan päällä. Yllättävän korkealla vatsassa liikkeet tuntuu. Yhden tunsin jopa kädellä. Aluksi tämä lapamadon liikkuminen tuntuu jotenkin epämiellyttävältä, mutta sitten kun tarkemmin sitä tarkkailee, alkaa se tuntua erittäin mukavalta pitkän tuntemattomuuden ja odottelun jälkeen.

Täytyy varmaan ottaa kuva vatsasta ja näyttää teille kuinka valtavan kokoinen tämä jo on. Näyttää kuin olisin jo viikoilla 30 jotain, kuin viikolla 17.

Mealle luvattiin uusi sänky. Se saa sen tässä keväällä reissulla Ruotsiin. Sänky ostetaan Haparandan Ikeasta. Jatkettava Minnen-sänky. Se innostu kun saa prinsessavuoteen, ison tytön vuoteen. Lupasi vanhan sänkynsä vauvalle.


Nykyisen sängyn anoppi osti lahjaksi. Se on Stokken Sleepi. Tosi käytännöllinen ja mukava vuode. Turvallinen, ei teräviä kulmia ja monikäyttöinen. Pyörät on alla vauva-ajan. Seinämän saa edestä pois tarvittaessa ja tenavavuoteen siitä saa kun ostaa lisäkappaleen pohjaan ja yhdistää kaksi keskikappaletta vierekkäin, jolloin pituus sängyssä kasvaa. Siitä saa sohvan tai kaksi tuolia. Tasoa voi laittaa neljään eri korkeuteen. Kerrassaan hieno keksintö sängystä.

1 kommentti:

KatjaL kirjoitti...

Hauska tuo lapamatovertaus;) Minulla viikkoja reilu 21 ja nyt tuntuu jo kivoja pikku potkuja. On kyllä rauhoittavaa, kun liikkeet tuntuvat...ainakin siellä joku asustelee.