torstaina, joulukuuta 14, 2006

RaDe.

No niin, nyt se on mulla jo. RaDe. RaDe eli raskausajan dementia.

Aamulla ajelin töihin päin ja käännyin normaaliin tapaan Arktikumin risteyksestä ylös ja suuren kauppakeskustyömaan ohi tytön hoitopaikkaa kohti. Siinä lähestyessä hoitopaikkaa, muistin, että tyttö olikin aamulla sanonut: "Haluan että isä vie minut." Niinpä niin. Vähänkö otti päähän. Ajelin siinä ohi hoitopaikan ja Lapinportin risteyksessä sain odotella viitisen minuuttia liikenteeseen pääsyä, kiitos aamuruuhkan. Jos olisin huomannut hieman aiemmin tytön olevan vielä kotona eikä autoni kyydissä, olisin jo töissä.

Sitten töistä oltiin menossa syömään Pohjanhoviin joululounasta. Narikkaan sai jättää takin ja enköhän minä painele jo ruokajonoon, kun portsari tulee perässä, että taisi neidiltä jäädä ottamatta tämä narikkalappu. Jes. Hyvähyvä. No, ruoka oli hyvää! ja sitä oli paljon! Hintahan jouluruualle oli 29 euroa. Siis 29 euroa! Aattele, markka-aikana kukaan ei varmaan olis menny syömään jos ruuasta olis saanu pulittaa melkein 200 markkaa. Ja vielä väittävät ettei euron aikana mikään ole noussu! Onneksi ei tarvinnut itse maksaa.

Ja taisin muuten unohtaa että joulukorttien viimeinen "halpa" lähetysaika päättyy huomenna. Mulla oli vielä ostamatta kuoret ja osa korteista. Mies lähti hakemaan kuoria. Mutta merkkejä ei ole tarpeeksi, niin pysähdyn huomenna postissa ostamassa lisää merkkejä sekä puuttuvat kortit. Jos muistan.

Ei kommentteja: