perjantaina, joulukuuta 15, 2006

Kohta 3 kk täynnä!

Näin kaameaa unta. Siinä oli niskapoimu-ultrassa, joka on ensi torstaina. Ultraaja (mikä sen ammattinimi on?) kertoi, että se on nyt kuulkaas rouva sillä lailla, että teille on tulossa kolme lasta kerralla! Toivottavasti uneni ei toteudu.

Tänään oli arpajaiset toimistolla. Pikkujouluista jääneet viinit, oluet ja kermalikööri arvottiin parempiin suihin. Ostin viisi arpaa, á 1 euro. Maksimiarpamäärä oli 5 arpaa. Rahat meni yhteiseksi hyväksi. Sain vetää ensimmäisen arvan ja eiköhän se ollut omani. Voitin neljä Karhua. Toinen kiskaisu vedettiin ja taas minun nimeni. Toiset neljä Karhua. Sitten oli taukoa ja tavoittelemani punkut tuli arpavuoroon. Joku veti arvan jossa oli minun nimeni. Harmiksi pääpalkinto, hienoon oranssiin pukuun ujuttautunut Irish Cream meni ohi suun.

On taas jouluviini tarjota vieraille. Harmiksi oluissa on viimeinen päiväys huhtikuun lopulle, joten ne menee miehen saunaoluiksi.

Kaiken kaikkiaan melko hyvä viikko. Päätin olla kertomatta viimeksi että olenko yrjönnyt vai en. Koska kun kerroin että on ollut hyvä olo perjantaista, niin heti maanantaina lensi yrjö. Nyt on pysynyt sisällä, vaikka muutaman kerran olen niellyt pahan olon takaisin vatsalaukkuun. Yök. Mutta helpottaa.

Serkkutyttö on Kättärillä kolmatta päivää ja tänään taitaa jotain tapahtua. Olivat ultranneet jo viisi kiloiseksi tulokkaan. Toivottavasti sujuu loppuun asti ilman kummempia sattumuksia.

Kohta on maaginen kolmen kuun raja täynnä ja lauantaina käyn ostamassa itselleni uudet farkut, äitiysmalliset. Alkaa tympiä tämä farkkujen vyöllä ylhäällä piteleminen. Farkut kulkee mahan alla ja rötköttää joka paikasta, ei kiva. Lauantaina tyttö menee ekoille synttärikutsuille, Julian 4 vee synttäreille, joille saa ottaa oman nuken mukaan. Ihanaa.

2 kommenttia:

mammaliini kirjoitti...

täällähän on ihana blogi, onneksi olkoon!!

mää olen tän tuhannesti kertonut, mutta isosisko näki unta, että meillä oli kaksoset, ennen kuin oli vauvasta tietoakaan. mää kieltäydyin niskapussiultrasta, mutta menin 14.viikolla ultraan koska vatsa kasvoi niin valtavasti. aattelin, että siellä on kasvain tai jotain. eipä ollut kun "kas kas, täällähän näkyy kaksi päätä" :D.
sittemmin isosisko on nähnyt unta, että meillä on kaksosten lisäksi kolmoset. eli mää olen selibaatissa loppuikäni :D.

ei, ei ollut tarkoitus pelotella. miten niin, kysyy hän viattomana :D.

Mary kirjoitti...

Kiitos.
Miehen täti oli nähnyt unta että meillä oli Mean lisäksi poika ja kaksoset tulossa. Ei kiitos, tämän jälkeen lapsia. Tämän perheen lapsiluku alkaa täyttyä. Huomenna uutisia ultrauksesta sitten.