maanantaina, toukokuuta 07, 2007

Vauvalle vaatetta.

Hipelöin tänään Mean vanhoja vaatteita läpi. Olen säästänyt kaiken. Mutta jos nyt poika tulee, tulee suurimmasta osasta vaatteita myyntikuntoisia. Parhaimmat, tärkeimmät ja rakkaimmat säästän sitten Mealle, samaten kuten oma äitini on säästänyt mun vaatteita.

Ikeasta olen ostanut isoja pahvilaatikoita, joita taitaa olla jo seitsemän kappaletta täynnä neitin vaatetta. Eka paljasti paljon vuoden 2003 äitiyspakkauksen keltasävyisiä vaatteita. Nyt en ottanut äitiyspakettia ollenkaan, ehkä johtuen tästä vaatepinomäärästä mitä on kertynyt..

Unisex-vaatepino

Ilokseni huomasin, että ei se tyttövaatepino niin kauhean suuri ollut verrattuna unisex-vaatepinoon. Harmi vaan että Mea on syntynyt keväällä, joten sen aikaiset kesävaatteet on suuria sitten tulevalle vauvalle.Nää vaatteet kyllä oli ihania tytölle. Oikealla ylhäällä kaikki vaatteet on ollu mulla päällä kesällä 1975 vuoden ikäisenä. Äitini on ne tehnyt itse. Aivan ihania. Pakko säästää nämä. Ne on vieläkin kuin uusia.

Nää on kyllä oikea aarre ja löytö! Luultavasti äitini ystävätär on virkannut mulle vuonna 1974 ekat sandaalit ja oikein ihanan oranssit. Nappi ja kaikki! Nää pääsee kyllä vauvan jalkaan, oli tulokas sitten tyttö tai poika!

3 kommenttia:

pikku-koo kirjoitti...

Ja on muuten hienot, mutta niin on kyllä kaikki ne sinunki äitinki tekemät vaatteet. =) Mieti miten se on niitä nuorena äitinä tehny, hurjaa!

Mary kirjoitti...

On kyllä hatunnoston paikka niille äideille nykypäivänä, jotka jaksaa itse tehdä lapsilleen uniikkivaatteet! Ja aattele, mulla ja äitillä, samaten kuin veljellä ja isälläni oli usein samanlaiset vaatteet päällä, kun kaikki oli äitin tekemää. Täytyykin seuraavan kerran kaivaa esille joku vanha kuva niiltä ajoilta. Huvittavan näköistä jopa, vähän niinku nykypäivän pariskunnan samanlaisissa tuulipuvuissa :)

pikku-koo kirjoitti...

Njoo, meillä oltiin kumpiki eilen mustaraitasessa paiassa ja farkuissa, ulkona liikutaan usein kumpiki mustassa takissa, samanlaisissa housuissa, kengissä ja hanskoissa. =) Se on aina hassua ko on niinkö kaks marjaa, oli kyseessä mikä hyvänsä yhistelmä. Paitsi en tykkää siitä ko lapsille eli vaikka kaksosille laitetaan tasan samanlaiset vaatteet, se ei ole söpöä, se on vain outoa.